Home

Să nu ne facem iluzii, în România fiecare urmăreşte pe fiecare. Mai ales în politică şi în afaceri. Şi fiecare şantajează pe fiecare. De cîte ori nu mi-a fost dat să aud, între patru ochi, „băi, mi-au spus că dacă nu cotizez la ei, trimit controlul peste mine.” Nu e Diaconescu prima victimă, e doar cea mai răsunătoare. Dar hai, că a fost filat şi şantajat, e una. Dar să demisioneze, aşa, intempestiv, fără să aibă, oficial, dovada, e cam groasă. Şi-apoi, să de a fuga-fuguţa cu cererea de afiliere la grupul  generalului Oprea… Chestia asta  pute. Rămîne deocamdată întrebarea, cine l-a şantajat? Gaşca Vanghelie, cum  s-ar subînţelege, dacă ne gîndim că omul a înghiţit o „broască” la congres şi l-a „preferat” pe Geoană? Sau serviciile? Dar dacă a fost şantajat ( cu ce?) ca să plece din PSD şi să devină o frumoasă floricică portocalie la butoniera Providenţialului? Vom vedea în viitorul apropiat ce funcţie va primi. Consilier la Cotroceni? Secretar de stat la externe? Ministru?

Reclame

5 gânduri despre „Ţara şantajului

 1. vai de capul lui! o sa ajunga un stolojan in care norocosul providential se face cateodata ca din greseala calca. e treaba lui. in fond, chiar daca de mot nici nu mai poate fi vorba, e o onoare a fi calcat de primul om in stat.

 2. O să ajungă mai degrabă un Sever Voinescu, mereu în cătarea rînjetului prezidenţial pentru un post bunicel în diplomaţie.

 3. N-o sa ajunga nimic, pentru ca e un nimic.
  Si nimicul tot asisderea ramane.
  Cantitate neglijabila.
  Indiviul chiar nu merita nimic.
  Ne pierdem timpul.
  Dar e greu sa nu observi tradarea si pe tradator.
  Duca-se, cui ii pasa.
  Altul la rand.
  Maria S.(TM)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s