Home

Sfinţesc orice, la foc automat: firme, limuzine, pensiuni, buticuri, tîrguri, tablouri, preşedinţi, cămine culturale, şosele, poduri, colecţii haut couture, bude publice… Popii sînt chintesenţa societăţii, sarea şi piperul, bomboana de pe colivă. Nimic nu mişcă în Românica fără un sobor de preoţi. La o adică, sfinţesc sfinţiile lor pîrtia de schi direct din telescaun, cum se vede în foto ( Gura Humorului).  Sîntem o ţară indecent de veselă.

Reclame

9 gânduri despre „Dumnezeu SRL

 1. Cred ca este vorba despre evolutie. mai plapinda, nepriceputa, haioasa sau incredibil de stinjenitoare, asa intelege BOR ca trebuie sa tina pasul cu vremurile astea perverse.

  Pe mine m-a perplexat Teodosie Tomitanul, acum citiva ani, la o traditionala (?!) slujba de Inviere pe malul marii, cind se indrepta cu Lumina catre „loja” potentatilor locali. In drum s-a intimplat sa apara un crestin ce si-a intins si el cu sfiala flimisticul de luminare spre a lua Lumina. I-a intors mineca anteriului Prea-Sfintul, nu are dreptul s-o ia nici p-aia inaintea grangurilor. Jalnica si revoltatoare imagine.

  Te mai miri ca acelasi mare fata bisericeasca vindea anul trecut pe citeva sute de euro un loc la seminar, prins fiind cu camera ascunsa?

  Eu ma mir ca dupa toate aceste fente si ghidusii, si oameni care nu au nici in clin nici in mineca cu cele sfinte, mai exista credinta adevarata in Romania.

  O sa ma rog io pentru amindoi, Teaca, ca tare pacatosi ne-am mai facut sa vedem si sa mai si zicem astea.

  Si nu trece niciodata pe sub telegondole!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s