Home

Au făcut unii mişto de mine cînd le-am spus că şansa pesedeilor e Van Ghelie. Dar, ia gîndiţi-vă: tipul e tînăr, ambiţios şi energic, i-ar bate la cur pe toţi clănţăii din partid. Care nu e mucles, afară! Plus că e dintr-o bucată, om din popor, care a urcat de jos, numai bun pentru un partid al sărăntocilor.

Şi ce dacă nu e un intelectual subţire? Năstase şi Geoană sînt, şi la ce le-a folosit? A măturat Astralu pe jos cu ei. Şi-apoi, intelectualii, se ştie din istorie, sînt şovăielnici. Cîrîie, mîrîie, pun întrebări, strîmbă din nas cînd trebuie să ia o decizie fermă, bărbătească, justă. Vedeţi ce probleme au şi pedeleii cu blogării lor: ba vor reformare, ba nu le mai place trandafirul, ba vin cu mărul…

Zic unii că Marean e prost. Nţ! Ce, e mai prost decît George W? Ăla pe care l-au ales americanii de două ori? De-aia zic, omul e perfect pentru PSD, ar fi fraieri ăştia dacă nu-l pun şeful tribului. Şi vă  prezic :  MV o s-o facă muci pe  Nuţi Udrea, la viitoarele prezidenţiale. Hai cu Van Ghelie !

Anunțuri

6 gânduri despre „Hai cu Van Ghelie!

  1. De ce sa te ingrozesti ?? In tara in care e fashion „La bloc” si multe altele asemenea tipul se chiar potriveste si va face cariera , nu de piatra.

  2. pai daca ma gandesc,cam asta e profilul lui base!numa ca vaporeanu s-a mai stilat in timp!da tot ca un bisnitar la costum arata!si in 2004 si in 2009 genul asta s-a votat!unu a fost bagabond printre blocuri,unul pe nava!unu o fi facut bisnita cu tigari si pisiky altu,cu arme!unu fuse doar primar,alalalt si primar si ministrusi presedinte!las ca are timp marean,e mai tanar!mare diferenta!din partea mea daca piticul porno ar avea puteri sa ne scape da astia….E OK!hai cu piticu!

  3. Sa-ti fie gura aurita.Vanghele e smecheras de-al nostru de Bucuresti. Il sustin neconditionat.Mai mare rusinea sa ne faca la buzunare un marinar din fundul Moldovei pripasit la Constanta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s