Home

În PSD e ca-n Haiti: haos. Nu se prea ştie cine conduce, şi cu-atît mai puţin cine va conduce, după congres. De cîte ori pierd pesediştii un rînd de alegeri, mirosul sîngelui îi tîmpeşte pe toţi. Aşa a fost în 2005, dar parcă acum e şi mai rău. Normal ar fi să se-aleagă apele, să facă unii un pas înapoi, dar nu prea văd care e ăla în stare să spună, basta! Şi să fie ascultat.

Ăia cu snagă au cel puţin un cadavru îngropat în fundul grădinii. Iar cei mai curăţei n-au snagă. Cei tineri sînt nevolnici ( vezi-l pe Bănicioiu, Dumnezeule, ce specimen!). Cei mai bătrîni au devenit o povară şi încep să spună prostii. Pildă vie e Iliescu, brusc străluminat de ideea că Năstase e alesul! Ok, Năstase are faţă de şef, dar în grădina omului e un întreg cimitir! Mitrea dă impresia unui tip tare, din stirpea lui Băsescu, dar tocmai asta i se scoate pe nas: că ar fi omul Providenţialului. Şi-apoi, cine să-l susţină în PSD? Culmea, Mihai Tănăsescu, trimisul României la FMI, unul despre care s-a tot vorbit de bine în ultima vreme, tocmai el zice că Mitrea e The One! O fi, dar Miron are şi el ceva schelete sub podea.

Geoană e Geoană. Tare, ca Ştefan cel Mare, pentru că-l sprijină  total Vanghelie. Sforarii Hrebe şi Dragnea s-au fofilat şi nu au mai urcat în munţi, la Coliba Haiducilor, acolo unde amfitrionul Niţă numără organizaţiile pro G cam ca Pristanda steagurile. Grupul de la Cluj, nişte babe cîrîitoare, îl înjură pe interlopul Vanghelie şi-l declară mort pe tov Iliescu. Vanghelie i-ar da pe ăştia afară din partid, ca şi pe Mitrea, care a rămas de mai an cu colţii înfipţi în beregata lui Geoană. Iese din grotă şi pterodactylul Cozmîncă, deocamdată epistolar. Feroce anti Geoană&Vanghelie. Cozmîncă e sluga lui Iliescu, remember?

Mai vreţi? Diaconescu e ca apa sfinţită. Mulţi din afara PSD îl laudă, deşi pare doar un Geoană ceva mai destupat. Se aude că el va fi alesul aripii Năstase – Mitrea, cu care ar putea face echipă. Şi grupul de la Cluj l-ar vrea. Asta să fie finala, Diaconescu-Geoană? Mitrea+Năstase contra Vanghelie+Niţă? Unde vor fi Hrebe şi Cozmîncă? Dar Iliescu? În oricare din situaţii, PSD pare să se îndrepte  spre un break-point. O ruptură ar fi benefică pentru singurul nostru partid de stînga. Din nou, cine naiba s-o facă?

Anunțuri

7 gânduri despre „Să se rupă!

 1. sa zicem ca aproape toti politicienii sunt ca apa sfintita ,batrani,smacheri,rau intentinati,sfidatora,pismosi,excesiv de b.o.g.a.t.i,lenevosi,sfidatori,persecutati[se cred ei],slabi de ingeri,si mai ales cu o putere deplina asupra noua muritorilor de rand care ii finantam din toate punctele,moral banesc.intelectual.as vrea ca un asemenea politician sa imi dea raspunsul clar la urmatoarea formulare pe care eu am avut-o la examenul la fac. de franceza in anul 1973, din bucuresti;ca sa-ti atingi echilibrul moral si intelectual ,trebuie sa fi un bun cunoscator de arta si iubitor de cultura;nimeni nu cred ca-mi poate da raspuns la o asemenea formulare la un examen,la varsta de 20 de ani pe care o aveam atunci.totul e valabil si acum,nimic nu s-a schimbat.nici macar formularea.sunt trista pentru ca anii au trecut ,eu n-am obtinut nimic dupa 1989,nici macar liniste sau echilibru moral..

 2. Si crezi tu ca sub gradinile si casele pd-ului nu vei gasi un cimitir de elefanti??? Ha..Ha…! Traim in Romania si asta inseamna f multe cimitire si schelete.De exemplu , eu am o fixatie cu flota , care fuse si se …cam dusepe nu stiu ce ape.Mai scapa omul inca 5 ani , ca de… si pe urma se uita de tot …. din cauza spectrului violet , era sa scriu violent.
  Nopate buna copii! Sa mergem toti la culcare pentru ca tatuca Base are grija de noi si fael si fam pd nu au ingropat pana acum nici un mort , asa ca de unde schelete??

 3. Dragilor, am scris deja că la ăştia nu se mai poate face ordine decît cu aruncătorul de flăcări. Ras tot, pînă la temelie, şi reconstruit, cu o altă generaţie. Dacă o găsiţi pe undeva…

 4. OK ARTICOLUL.
  DINTRE TOTI, CA PREZENTA, PROSTOVANUL SE PREZINTA CEL MAI BINE.
  DAR DACA AI NEVOIE DE UN TAP ISPASITOR SI IL AI DE CE SA NU-L SACRIFICI.
  ASA SOBRU CUM E !
  DACA NU VA APAREA UN OUTSIDER, IESE TOT PROSTOVANUL, ALTFEL PSD-RAII SE DIZOLVA (LUCRU CARE NU AR FI CHIAR ASA DE RAU) SI CHIAR AJUNGE VAN.
  SAU EVENTUAL PONTA(PENTRU CA E FOARTE SIMPATIC, ATUNCI CAND VREA).
  SI GEOANA SI PONTA AU CASTIGAT MULT IN CAMPANIA ASTA ELECTORALA. S-AU FACUT ASCULTATI, LUCRU CARE INAINTE NU SE INTAMPLA, PENTRU CA SCHIMBAM CANALUL PE CARE ERAU.
  VORBIND SERIOS, SINGURUL DIN CEI ENUMERATI, CU O OARECARE TINUTA ESTE GEOANA.CEILALTI SUNT CATE UN DEZASTRU FIECARE IN PARTE. iN AFARA DE PONTA., BINEINTELES.
  M.S.

  CURAT CA-N HAITI !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s