Home

Cum l-o fi convins nea ăsta, para, meta, ultra şarlatanul Aliodor, sau Apuleodor, cum îi zice Gigi, pe  alde Băse  să-l ia de badigard energetic, de-a  ajuns Providenţialu să poarte pulovere liliachii şi chiloţii întorşi pe dos?  Există o esplicaţie! Voala de vezi aici. Deci, zic eu, parapsiho, ăsta, i-a spus Alesului o poveste, despre cum i-a caftit sîntu Fane Babanu pe turcafleţi, numai cu ajutor  din sfere colorate. Adică, prin dedublare, telepatie, telekinezie, pase Kama-Sutra şi pîrţuri portocalii.

” Ştefan şi curtea lui, cu vreo 200 de lefegii polonezi, stăteau pe un deal. Surle şi trâmbiţe peste tot. Sultanul dă ordin: să atace infanteria! Între Ştefan şi armata turcă apare un mic norişor. Infanteria începe să atace. Intră în nor. Şi au intrat. Şi au intrat. Trei regimente au intrat, dar nu ajungeau pe cealaltă parte! Sultanul ordonă spahiilor să atace şi ei. Şi au intrat în nor şi spahiii, dar nici ei nu mai ieşeau pe cealaltă parte!”

Ei, şi cînd a auzit El Presidente povestea, parcă văd, a exclamat: tii, ce-mi place! Vreau şi eu. Aliodorule, ajută-mă să-mi ciuruiesc duşmanii, şi te voi umple de respect. Vei fi Daniil Sihastru al meu!

Mişto momentul.  Chit că se screm o droaie de scribi cu buze umede şi limbi catifelate să ascundă întîmplarea, eu tot rămîn cu imaginea atotputernicului, neînfrîntului, supremului, scuipîndu-şi în sîn, stingînd tăciuni şi făcînd pase ritualice în faţa oglinzii.

Anunțuri

4 gânduri despre „Pase magice cu El Presidente

 1. Salve, signor Adriano!
  Am ras cu pofta la tabloul descris de matale!…dar e tragi-comic momentu’…ne facem iar, ca natie, de kko cu flacaricile movulii din creierele pline de mariri si jilturi ale stabilor vremelnici…Din pacate, isteria asta violeta are parfurm de tehnica de manipulare, pe post de grenade fumigene…adicatelea sa aiba circ multimea, sa nu vaza bizonu’mioritic ce se croieste de-adevaratelea in targuiala cu fondurile”alea care, cica, ne ajuta financiar…ori in smenurile clocite in bucatarie portocalie centrala a „prim presedintelui de partid si de stat”( vorba lu’ Flavius.)..
  Sa va fie bine si…una affetuosa stretta di mano!
  Zile faine!
  Il Padrino

 2. Ne hlizim la toate acestea , drept este folosite de FBI-ul american si nu cel romanesc de cateva generatii . Bineinteles nu in formele prezentate noua pe sticla si nu numai , insa subscriu la spusele lui Il Padrino , desi ….daca stau si ma gandesc ,ei bine nu cred ca era nevoie de o manipulare energetica ptr FMI si altele , ptr ca pe romani ii manipulezi mult mai simplu cu extraordinarul TELEVIZOR, cu minunatul cONCEPT : AMERICAN ,de parca nu-si aduce nimeni aminte de promisiunile din1945 , cu sublimA definitie BRAND. Asa ca poporul desi are f multe NO NAME , o ia razna cand aude de cele cateva enumerate mai sus din multele aberatii livrate pe toate posturile si atarnate pe toate gardurile , iar prin curte isi desfasoara activiatatea …ghici cine…

 3. Asa de-ar fi, Stefan n-a fost ales prin vot si nu stiu cui i-ar conveni sa il voteze pe Basescu si sa-l conduca Aliodor.
  Asa de-ar fi ce rost a mai avut imensa cheltuiala facuta de candidatul astfel protejat cu banii de furat din stat, de la popor?
  Asa de-ar fi ce il impiedica pe micul marinar sa se proclame maine rege si poimaine-mparat?
  Asa de-ar fi ce rost mai are teaca cand porti la sold numai manerul neted sau cu pietre pretioase incrustat?
  Asa de-ar fi ce rost mai are tot ce-ai scris si faptul ca un narod sau altu’ a comentat?

 4. SUPER POSTAREA. O VOI RECITI, CA PE TOT CE SCRIETI, CA ESTE MISTO !
  FOARTE FAINE.
  SCARAOTCHI IN TALPI ASTA E LIMPEDE.
  RADEM NOI RADEM, DAR ASTIA SI-AU TRAS O FABRICA DE TEXTILE, LUCREAZA NUMAI IN CULORILE MOV, VIOLET, SI TOATE NUANTELE SURORI SI SA VEDETI CE VANZARI VOR FACE.
  SOMN USOR SI VISE PLACUTE, m.s.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s