Home

De cînd Hrebenciuc a aruncat „bomba violet”, parcă a dat turbarea în PSD. Mai toţi îi vor capul lui Geoană. Se agită baronii, trepăduşii dau din colţ în colţ, şi nici patriarhul Iliescu nu pare a fi în apele lui: îl vrea pe Năstase înapoi! Geoană contraatacă, timid, şi recunoaşte că a simţit ceva, o forţă malefică, la confruntarea fatală. Mi s-a părut şi mie că-l văd în sală pe Coruţ, înconjurat de nişte bubuli. Îi sare şi nevasta în ajutor, da, soţul meu a fost atacat energetic!

Confirmarea vine de la cine nu te aştepţi. Pe blogul candidatului prezidenţial Bătăiosu, un ditamai generalul de brigadă, Emil Străinu, „doctor în ameninţări neconvenţionale”, zice că, într-adevăr, în seara cu pricina, grupuri de specialişti în tehnici metapsihice, dispuse în formă de pentagramă, au influenţat de la distanţă claritatea mentală a candidaţilor! Pentagramă? Asta nu e steaua vrăjitoarelor, sau steaua lui Satana? E groasă! Cică de-aia s-a îmbrăcat Băsescu în violet, ca să-l apere de ocultiştii ăştia fioroşi. Caut repede în Revista de parapsihologie. Violetul, scrie acolo, e indicat în celulită, nevroză, insomnie, tulburări de vedere, meningită, tumori şi cîte altele. Asta-i de bine, nu?

Ei, nu. Că-s tot felul de nuanţe. Aţi observat, cînd atacă cylonii, că le clipesc nişte luminiţe movurlii? De-aia-i România vraişte. Ezoteriştii de la finanţe sînt buimaci. Chit că au fost aduşi nişte paraciudaţi în ajutor. Udrea visează pentagrame turistice pe Valea Jiului. A renunţat ea la roz-mov, dar o tîmpeşte ocultismul de la OTV. Tat-su lui Honorică, mason, zice-se, vrea Casa Poporului, a masonului Ceauşescu, să facă acolo un mall ezoteric. Bubulii de la CSM au proptit-o în frunte pe turnătoarea Bejinariu, imediat după ce aura preşedintelui n-a mai fost în sală. Euro-blogărul  Cristian Preda îi atacă, sinucigaş, pe ayatolacii din partidul prezidenţial. Poporul e năuc. Unii fug de la o coadă la alta, de la vaccinare la circa financiară. Pensionarii cad pe stradă. Funcţionarii plîng pe sub birouri. Mafioţii îşi îngroapă victimele de vii.

Nu-i de glumă. De ce tace Băsescu? Ar trebui să ia atitudine. Să convoace CSAT-ul. Să liniştească poporul. Aşa nu se mai poate. Ţara e atacată! Şi nici eu nu mă simt prea bine.Chiar am căutat în dulap, după ceva violet. Nimic! Doar o pijama albăstrie şi  un chilot gri-petrol. Ce mă fac? Dacă ne invadează cylonii?

Anunțuri

5 gânduri despre „Atacul cylonilor

  1. Nu e bine, tata, nu e bine… daca stai in casa, nu e bine. Daca stai mai mult pe blog ai scapat. Vad ca te-ai asigurat de niste violet. O sa zabovesc si eu mai mult pe aici pana trece furtuna energetica.

  2. Mulţam de ajutor. Trebuie să dăm mînă cu mînă, să facem o spirală, ceva, altfel sîntem pierduţi! Una peste alta, nu-i aşa că-i distractiv în ţara asta?

  3. Dom profesor, da am uitat cum am fost atacaţi de energii negative vineri? Din păcate nevastă-mea nu e aşa de credulă ca cea a lui Geoană.

  4. Pingback: Lăsaţi cylonii să vină la mine! « S I C T I R E L I

  5. A vazut/auzit cineva porc guitand in boabe? A castigat a doua oara silozurile mamaligarilor. De ce ar mai guita? La cel mai discret grohait o voce mov i-ar spune „Taci si mesteca!”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s