Home

Mi s-a povestit o întîmplare, petrecută recent într-un autobuz. Un hoţ a buzunărit un bătrînel. Nimeni din jur n-a crîcnit, hăndrălăii umblă-n haită şi sînt periculoşi. După ce-a văzut că bătrînul n-avea la el decît 2 lei, hoţul i-a aruncat în faţă portmoneul, înjurînd printre dinţi: „r’ai al dreacu de sărăntoc”.

Aud acum că hoţul (guvernul) se pregăteşte să-i buzunărească pe cei mai amărîţi, prin impozitarea pensiilor mici. Plus că plănuieşte  să le taie  nenorociţilor  contribuţia la asigurările de sănătate, care era suportată, pentru pensiile de sub 1000 de lei, de la buget. Cine plăteşte, bine. Cine nu, să crape. R’aţi ai dreacu de sărăntoci!

Anunțuri

4 gânduri despre „R’aţi ai dreacu de sărăntoci

 1. Salut!
  Nu stiu cat de adevarate sunt aceste zvonuri, dar daca sunt adevarate, va fi o mizerie de neinchipuit. Trebuie luptat impotriva acestori mizerii.

 2. Theophyle
  Bine-ar fi să rămînă doar un zvon, deşi am înţeles că măsurile sînt cuprinse într-o ordonanţă de urgenţă! La naiba, ăştia nu ştiu cutuma aia „liberală” conform căreia în vreme de criză nu-i jupuieşti pe cei mai amărîţi?

  Canadianule, dacă împăratul e ăla la care mă gîndesc şi eu, nu cumva se zvonea ( Severin dixit) că e , la origini, tătar?

 3. Astaia nu cunosc cutuma pentru ca tocmai s-au vazut ALESI.Adica , au sacii in caruta. Nu e vorba de parintii lor si chiar daca..NU LE PASA.
  Au promis una , fac alta. Pana acum nimic nou.
  De ce sa ne asteptam la ceva bun? Nu au spus inainte de alegeri ca prioritatea lor nu este criza? Si totusi lumea s-a dus cu incredere la „taiere”.Decat un molatec mai bine asta… ei na …poftim.
  Acum degeaba ne plangem ptr ca fumaritul , dijmaritul, fonciirea sunt romanesti , ale noastre inventii.Doar nu vrem ca la frantuji sa treaca criza repede ? Cine ar mai castiga??
  Pai aia amarati cui sa se planga? La altii mai amarati ca ei. Aia dati afar unde sa se duca? Ca nici canal nu mai e ca sa zici ca… Sa stea dracului acasa si sa nu mai manance, sa nu se mai imbrace si mai ales SA NU MAI GANDEASCA SI BASACA SA II INVETE PE ALTII!!!!!!
  Ca ce ne trebuie dastepti? Alora nu le poti lua banii! Ca pleaca afara in cel mai rau caz

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s