Home

În topul zilei, trei mici articole despre români şi relaţia lor cu politica. Ea trece, desigur, prin manele.
3. blogul-medusei.blogspot.com: “Maneaua scoasă acum câteva zile de Guţă şi Roxana Prinţesa Ardealului pentru sprijinirea lui Traian Băsescu ne arată cam care mai sunt raporturile între sexe în familiile de manelişti. Femeia e, se pare, subordonată total bărbatului. Nu iese din cuvântul lui, votează după cum i se dictează şi sărbătoreşte făcându-i bărbatului nişte grătare, după votare (aşa e rima). Nu e rău pentru politicieni, dacă femeile sunt menţinute într-o stare de supuşenie, dacă nu facem nimic să schimbăm mentalităţile tradiţionale, munca de convingere se poate duce doar cu jumătate din alegători, cei de sex masculin.”
2. teaca.wordpress.com: “Tocmai am văzut pe Discovery că americanii construiesc un super-portavion care va purta numele fostului preşedinte George H. W. Bush ( bătrânul). Mai au unul botezat după Ronald Reagan. Să nu uităm Centrul spaţial John F. Kennedy. Indiferent cât de contestaţi sau de adulaţi au fost respectivii preşedinţi, există la americani un soi de respect special pentru omul care a ocupat funcţia. Mai găseşti şi prin alte democraţii gesturi asemănătoare. Francezii, de pildă, au Centrul cultural Georges Pompidou, în Paris, şi aeroportul Charles de Gaulle.
Aşa că vin acasă: de ce n-am urma şi noi exemplul vesticilor? Uite nişte sugestii: Baza aeriană “Ion Iliescu”, Autostrada “Traian Băsescu”, Universitatea “Emil Constantinescu”, şi… Centrul spaţial “Mircea Geoană”, că tot vrea să trimită un român în spaţiu! Sunt deschis şi la alte propuneri.”
1. alphablog.ro: “O ţară de copii. Cam asta este România. Ne plac tătucii. La ei ne raportăm atunci când ne formăm opiniile. Îi divinizăm şi nu-i contrazicem. Niciodată. Tătucul tău a făcut ceva rău. A furat! Ei, sigur a avut el un motiv serios s-o facă. Şi, chiar şi aşa, nu-i singurul care a făcut chestia asta. Dar a înjurat o femeie! Era şi el nervos. Şi o fi fost fufa aia de vină. Dar a bătut un copil! Nici nu vreau să iau în calcul aşa ceva. Şi poate că puţoiul l-a înjurat. Dar a violat! Nu există. El e cel mai bun.”
Apărut în Cotidianul din 6 decembrie 2009, sub semnătura lui Radu Pircă
Reclame

Un gând despre „Top bloguri: Baza aeriană “Ion Iliescu”

  1. Avem ţara şi conducătorul pe care le merităm. Jalnic! Mai bine emigrăm. Libertatea de exprimare şi de a alege e clar că au fost înfrânte de fraudă, şmecheri, populism ieftin şi manipulare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s