Home

Sună azi cineva la uşă. „Cine-i?”, întreb, că era întuneric pe hol şi nu vedeam nimic prin vizor. „De la primărie”. Ce-o fi, frate, mă întreb, şi deschid. Doi tipi. Unul îmi întinde un flecuşteţ: „de la dom primar, un calendar.” Calendar era. Pe dos, Scripcaru şi Băsescu îşi zîmbeau, galeş. L-am aruncat la gunoi. Dom primar, nu-mi mai trimiteţi, domne, prostii. Dacă tot vreţi să fiţi în slujba ceatăţeanului, să ştiţi că prefer un whisky Glenfiddich, single malt, de 15 ani!

Anunțuri

3 gânduri despre „De la dom primar

 1. Şi la soacră-mea s-au dus şi după ce i-au dat calendarul au întrebat-o cu cine votează. Asta după ce îi luaseră datele personale. Întrebarea e ce răspuns să mai dea omul de rând după întrebarea asta şi după ce datele sale au fost înscrise pe o listă. Să te temi sau nu pentru răspunsul dat? Că dacă iese Băsescu să înţelegem că va avea grijă domn primar de braşovenii nesupuşi, ce au îndrăznit să voteze cu altul decât marinarul pedelist? Aş defini treaba asta ca pe o acţiune în stilul deja consacrat al lui Băsescu de luare prin învăluire şi păcălire a maselor.

 2. Si la mine au fost.Am spus”nu multumesc.”
  „-A aveti alta opinie”
  Problema nu e ce opinie am .Problema este ca se arunca cu banii.Mai bine cumparau ceva mai multa mancare pentru cantina saracilor sau bateau la usa celor batrani, saraci si uitati de toti si toate numai de nevoi nu.
  Asta daca tot si-a pus personalul de la primarie si partid sa bata la pe la usi.
  Asa se face de sarbatori si nu numai.Dar cui sa ii spui??
  E ca in „Fetita cu chibrituri”‘ a lui Andersen

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s