Home

Ce e un mogul? Dacă n-aţi ştiut, şi n-aţi avut chef să vă uitaţi în DEX, un mogul e…un mongol! Dar şi un VIP cu puteri discreţionare. Să vedem: sînt Patriciu, Vîntu, Voiculescu, mongoli? N-avem informaţii. Sînt ei VIP-uri? Desigur. Au puteri discreţionare? Au. Acolo, pe moşia lor. Şi-n politică, pe ici pe colo, pe unde bagă banul.

De ce-i urăşte Băsescu pe moguli? De-aia. Scrie fain despre subiect Inpolitics. Mai departe, e propagandă ieftină. Un exemplu concludent ni-l oferă Boc:” Mircea Geoană şi PSD apără mogulii, încolţiţi de Traian Băsescu.” Uau! I-a încolţit? Cînd? Cum? Păi, şi-au mărit ăştia averile în mandatul său, de nşpe ori ( Patriciu, de la 280 milioane la 2,2 miliarde euro, Voiculescu, de la 240 milioane  la 1,6 miliarde, Vîntu, de la 300 milioane la 1,25 miliarde). Mamă, ce i-a încolţit! I-a umplut de ruşine. Că de bani s-au umplut singuri.

Ei, şi-acu ce vreţi, să-i plîng de milă lui T.B.? Dacă era niţel diplomat  şi îi ţinea pe lîngă el, cum a făcut cu alţii, mai docili ( George Constantin Păunescu-B1Tv, Adrian Sîrbu-ProTv…), azi nu mai aveam moguli nenorociţi, care sug sîngele poporului.  Doar un grup de capitalişti respectabili.

4 gânduri despre „Moguliada

  1. servus…
    este evident… istoria e ca o clatita rasucita si pirlita pe toate fetele… 😉
    toate cele bune!

  2. ce a facut Basescu? pai spune Dan Voiculescu: „nu avem toata puterea pana nu luam si justitia…”. adica incanu au luat-o. asta a facut Basescu! las ca-l dam noi jos! poporu! cine credeti ca o sa sa bucure mai tare?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s