Home

Briliantă mişcarea făcută de Crin Antonescu: îi îndeamnă pe votanţii săi să mai vină odată la urne, pentru o idee, „proiectul Johannis”! Geoană e, undeva, în fundal. Bineînţeles că imediat a venit şi răspunsul UDMR: mergem cu liberalii, pentru un guvern Johannis! Nu cu Geoană, cu PNL!! Vă puteţi imagina ce şanse ar fi avut pe 6 decembrie Mircea Geoană, dacă ar fi venit în campanie cu un premier „roşu”?

De cealaltă parte, avem un Traian Băsescu iritat şi ţîfnos, care aruncă vorbe: cică el nu va negocia voturile românilor(sic)! De parcă i-ar fi cerut-o cineva. Şi apropo, va merge în tandem cu „premierul” Negoiţă, de care n-am mai auzit un cuvinţel în această campanie?

Anunțuri

3 thoughts on “Turul II: Johannis contra Negoiţă

  1. Băsescu îşi continuă paranoia de auto-victimizare. Nu se dezminte de stilul care, e adevărat, a prostit mulţi români. Sper totuşi că ne-am mai deşteptat şi nu mai credem în populism ieftin. Să îl lăsăm să se regăsească pe mare.

  2. Apropos, dar el nu a negociat voturi niciodata? Eu imi aduc aminte ca da.Ma gandesc cu o groaza de care nu ma pot debarasa-si daca la numaratoare iese Basesecu? Ca nici in 2004 nu trebuia sa iasa. Si totusi…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s