Home

Briliantă mişcarea făcută de Crin Antonescu: îi îndeamnă pe votanţii săi să mai vină odată la urne, pentru o idee, „proiectul Johannis”! Geoană e, undeva, în fundal. Bineînţeles că imediat a venit şi răspunsul UDMR: mergem cu liberalii, pentru un guvern Johannis! Nu cu Geoană, cu PNL!! Vă puteţi imagina ce şanse ar fi avut pe 6 decembrie Mircea Geoană, dacă ar fi venit în campanie cu un premier „roşu”?

De cealaltă parte, avem un Traian Băsescu iritat şi ţîfnos, care aruncă vorbe: cică el nu va negocia voturile românilor(sic)! De parcă i-ar fi cerut-o cineva. Şi apropo, va merge în tandem cu „premierul” Negoiţă, de care n-am mai auzit un cuvinţel în această campanie?

3 gânduri despre „Turul II: Johannis contra Negoiţă

  1. Băsescu îşi continuă paranoia de auto-victimizare. Nu se dezminte de stilul care, e adevărat, a prostit mulţi români. Sper totuşi că ne-am mai deşteptat şi nu mai credem în populism ieftin. Să îl lăsăm să se regăsească pe mare.

  2. Apropos, dar el nu a negociat voturi niciodata? Eu imi aduc aminte ca da.Ma gandesc cu o groaza de care nu ma pot debarasa-si daca la numaratoare iese Basesecu? Ca nici in 2004 nu trebuia sa iasa. Si totusi…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s