Home

generalul OpreaTot ăia? He, he he! Cred că orice om niţeluş interesat de politică, dacă nu e paramilitar portocaliu sau handicapat la creier, a ridicat măcar o sprînceană văzînd (auzind) „lista lui Negoiţă”. Eu, mărturisesc, m-am bucurat ca un măgar. Că mă distrează de nu se poate povestea asta. Păi, dacă Băsescu l-a desemnat premier cam la mişto pe guristul de la Etno Tv, de ce să nu facă şi candidatul lista la mişto? Că programul de guvernare e ăla al lui Croitoru. Care-l împrumutase de la Pogea. Care-l primise şi el cadou. Şi uite-aşa, iar vor trece pe la comisii Berceanu, Blaga, Videanu, Stănişoară, Sulfina, Pleaşcă… Unde vor mai pica odată… E un pic de masochism aici. Chiar, cît de nesimţit trebuie să fii, să-ţi zică ăia, dom’le, nu te vrem, valea, carramba, şi tu să vii iar şi iar, să baţi la uşă, ca un ţigan?

Pe de altă parte, încep să cred că Prezidentoidul vrea atît de mult să fie respins (şi) guvernul ăsta caraghios (visînd la momentul în care va dizolva el Parlamentul),  că l-a plantat, cu o mîrlănie vecină cu sadismul, pe  „trădătorul”  Oprea (vezi foto mai sus) la interne. Oprea? Uau! Nu cumva din cauza generalului, care avea atunci două stele, dar între timp i-a mai dat Băse două, au făcut criză de nervi şi spume la gură pesediştii, cînd l-au pus  bocii şef peste miliţieni, în primul guvern, peste capul lor? Na, votaţi-l!

5 gânduri despre „Un pic de masochism

 1. Trăim într-o ţară aflată în plină recesiune economică. Folosiţi orice canal de informare şi o să găsiţi cuvinte mult mai dure. Plecând de la acest truism, speram să găsim şi la noi: politici publice coerente, proiecte care să aibă un început şi o finalitate, folosirea corectă a limbii române când e vorba de cheltuirea banului public, cunoscători ai cuvântului de manager public etc. În fine, speram. Am ajuns să trăim într-un basm în care calitatea de: zmeu, zână, prinţ, gheonoaie, împărat, scorpie… revine unei singure zeităţi. Creditate de legendele olimpice greceşti ca fiind frate cu Poseidon. Dar şi cu Hades…

 2. Pe principiul urăsc trădarea, dar îi iubesc pe trădători, Băse a făcut cea făcut de a descoperit exact cum cireaşa a aterizat pe un tort care nu e tort, ci cu totul altceva:)

 3. Cine se aseamănă se adună. Poate s-o deştepta poporul ăsta şi nu va mai da votul uscăturilor ce formează acest partid numit PD-L. Partidul ăsta e precum cameleonul, isi tot schimba numele, infatisarea, da tot aceiasi lupi cu aceleasi naravuri proaste au. Acelasi lup de mare ce ne ia pe toti de fraieri.

 4. Da, cam asta e visul lu Base… dizolvarea parlamentului.

  Doar ca are o hiba: sa il dizolve din pozitia de proaspat presedinte.

  Si „aiasta maiestate, nu se poate!”.

  Iar hiba e ca daca noul locatar de la Cotroceni face ceea ce ar dori Base sa faca, PD-ului in special nu ii va fi usor deloc. Da’ de loc!

 5. Agenda publică se piaptănă singură când e vorba de campania pentru prezidenţiale. E ocupată cu acei candidaţi eligibili care îşi trag săgeţi reciproce prin intermediul presei. Care presă e aservită adevărului, până la interesele patronatului. Între timp, la oficiul braţelor de muncă, se fac rezervări până după alegeri, pentru luarea în evidenţă…În rest, canci.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s