Home

Ministrul sănătăţii (!), Adriean Videanu (!!), zice că ministerul pe care-l conduce (!!!) analizează posibilitatea de a interzice întrunirile publice, pentru a limita răspîndirea „gripei porcine”. Frate, cred că s-a spăriat rău Bezmeticu ieri, la răzmeriţa oierilor, că l-au cam mototolit peizanii în faţă la Cotroceni. Şi uite ce-a fătat pisica! Mă întreb ce i-o mai trăzni prin creier Disperatului. Poate să interzică folosirea cuvintelor „Hayssam”, „Profesorul” şi „Udrea” în media. Sau, ce s-o mai lungim, să decreteze Legea marţială.

9 gânduri despre „Hai cu legea marţială!

 1. Sincer cred ca e un mare fas! In plina campanie electorala nu cred ca ar fi cea mai buna optiune chiar si a „conducatorilor” de a interzice contactul cu un electorat care primeste in mod regulat, zilnic, electrosocuri in ceea ce priveste optiunea lor.

 2. Profesore (că tot îi la modă cuvîntul 🙂 ),
  eu cred că aia cu oierii a fost doar un balon de scuipat în ochii noştri(că balonul de săpun e ceva mai rezistent). Păi dacă voiau să-l scuture pe Fiul Poporului mi ţi-l scuturau cu tot cu sepepiştii şi jandarmii din votare. Or mie îmi miroseau a oieri pedelişti băgaţi la înaintare ca să manipuleze restul de oieri nemulţumiţi. Că doar ai văzut şi tu cum a ieşit Zeus cu portavocea la ei şi s-au liniştit instant ca la o strigare..

 3. Gripa porcina ar putea face ravagii. Sorry ca nu le am cu biologia sau medicina. Doar cand vom simti pe propria piele gripa porcina, ne vom dumiri ce este…

 4. SPECIAL Ucraina, izolată din cauza AH1N1: şcolile – închise, reuniunile publice – anulate, călătoriile cu trenul – restricţionate.
  Polonia va închide graniţa cu această ţară

  http://www.gandul.info/news/special-ucraina-izolata-din-cauza-ah1n1-scolile-inchise-reuniunile-publice-anulate-calatoriile-cu-trenul-restrictionate-polonia-va-inchide-granita-cu-aceasta-tara-5068819

  Carantină la graniţele României – stare de urgenţă în Bulgaria
  http://www.gandul.info/news/carantina-la-granitele-romaniei-stare-de-urgenta-in-bulgaria-5068812

 5. Dincolo de partea de gluma, chestia cu gripa noua (se mai poate si Mexicana – dupa locul primelor focare), e destul de serioasa si poate ajunge mortal de serioasa!

  Abordarile gen „Libertatea” sau profilaxia „Mitica” prin generalizarea scuipatoarelor la manifestarile sportive nu fac decat sa duca totul in derizoriu…

  M-am uitat un pic in urma (gripa spaniola din 1918-1920, recenta gripa aviara) si lucrurile sunt destul de negre, iar mie imi da cu rest:
  http://atitudini.wordpress.com/2009/11/01/e-se-gandeste-cineva-si-la-cat-poate-sa-coste-gripa-asta/

  Cred ca lumea inca nu isi da seama, si ma refer strict la Romania, despre cat de serioasa poate fi problema!

  Eu as discuta mai mult pe tema asta si numai serios… vad ca autoritatile o cam tin sub pres…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s