Home

Butonînd în dimineaţa asta, dau peste un comentariu la un articol postat pe blogul lui Dan Şelaru. O chestie care m-a scîrbit în aşa măsură, încît am fost nevoit să beau ultimul strop de Glenmorangie, vechi de 15 ani, pe care-l ţineam pentru ocazii speciale. Zice unul, Lars, cam aşa: că l-a văzut duminică seara, la Realitatea, pe Berceanu. Mă rog, eu am început să-i cam sar pe unii, că nu-i mai suport. Şi că, la respectiva emisiune, R.B. l-a acuzat pe fostul ministru pesedist Dan Ioan Popescu, mai pe scurt DIP, că i-ar fi dat de pomană Petromidia lui Patriciu. Chestii de campanie.

Intră pe fir şi DIP, care ţipă că dimpotrivă, privatizarea Petromidia s-a făcut de către guvernul Isărescu, iar semnătura pe actul de privatizare aparţine ministrului Industriilor de atunci, Raduuu Berceanuuu! Sună imediat şi Patriciu, care confirmă: da, domle, Berceanu mi-a dat-o!  Omului de care vorbim, Lars, nu-i vine să creadă, şi caută pe net: ei da, Berceanu a fost „donatorul”

Păi ce mama dracului să mai spui despre eternul fost/actual/viitor ministru Berceanu? Decît că e un munte de nesimţire şi tupeu greţos, care minte aşa cum bea alcoolicul său şef Chivas.

5 gânduri despre „Nesimţitul Berceanu

  1. Pingback: Metatext de duminică. Alt bricolaj prin blogotecă « GENUNCHIUL LUMII | Flavius Obeadă

  2. Tupeu dar si prostie cat incape! O alta varianta, pe care eu tind sa o cred, este ca tovarasul berceanu A UITAT PUR SI SIMPLU ca el a semnat privatizarea petromidia. Daca este asa imi pun intrebarea CATE PRIVATIZARI „GIGANTE” A FACUT BERCEANU DE A PUTUT UITA ASA UN MIZILIC?

  3. Nu cred c-a uitat vreodata ceva jigodia asta de „oltean istet”. Mintzea din reflex. „Luati ba d-aciia inca o flegma, fraierilor! Si sa nu dea dreaq sa nu votati cum trebuie, ca mai am inca de furat ceva pana ma car in insule!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s