Home

Ia nu vă mai holbaţi la canalele de ştiri – Realitatea, Antene – că-s de tot rahatul. Ascultaţi la mine, vă strică la bibilică mogulii. Cam aşa ne-a zis-o, de la obraz, omul strîmb din Cotroceni. Bine, bre, şi unde să mă uit? Ei, unde. Urmăriţi programul bibicului, că vă daţi pronto seama.

A fost el la Divertis, la ProTv? A fost. Cine-a uitat faza aia greţos- macabră, cu poezioara dedicată mamei moarte, care mamă încă trăieşte, uh! A fost el la Pro Motor? A fost. A fost el la „După 20 de ani”? A fost. A fost el la Sport.ro, unde ne-a explicat cum e cu Mutu, cu tactica? A fost. Ei, fix la momentul ăsta ( marţi, ora 18,40) îl văd la Măruţă,  la  Happy Hour! Habar n-am ce găvăreşte  Bezmeticu la şuşa lui Măruţă. Aud neşte hăhăieli şi mi-e de-ajuns.

Concluzia, de bun simţ ( sic!), e că televiziunile mogulilor răi ( Voiculescu, Vîntu) sînt cîh, bleah, puah, nu te lasă, băi popor, să vezi viaţa aia adevărată! Pe cînd televiziunile mogulului bun ( Sîrbu, deh) sînt mişto, cool, marfă, că vă arată chestii: glumiţe, fotbal, gagici, ţîţe, telenovele…

Unde credeţi că-l vom mai vedea pe Strîmbu? La MTV? La Taraf TV?, La Fashion, Animax, Cartoon?  Oare mai are Ianţu emisiunea aia cu plozii care spun tîmpiţenii?

Reclame

7 gânduri despre „Unde scuipă mogulii, linge Sîrbu

  1. Incredibil, dar adevărat, Băsescu are şi viziuni fantasmagorice. În curînd se va proclama urmaşul lui Isus. Asta potrivit celei mai recente afirmaţii ale sale, cum că dacă ar fi fost el căpitanul Titanicului vasul nu s-ar fi scufundat. Şi cu puţin efort cred chiar că se trage şi din Decebal şi Burebista şi chiar se dă de trei ori peste cap şi se transformă în Superman.
    Mă nene dar proşti ne mai crede marinarul ăsta…

  2. Dacă e o glumă, să fie primit. Iartă-l, Bianca! La urma-urmei, Minimax e cel mai echidistant post tv, hai să recunoaştem. Dar să nu meargă Strîmbu acolo, că-i sperie pe copii!

  3. Alegerile se apropie, candidatii si-au spus punctele de vedere. Spune si tu ce ai face daca ai fi in locul lor! Intra pe http://www.busolapolitica.ro

    Fa-ti testul de personalitate politica si afla ce fel de presedinte al Romaniei ai fi!

    Completezi testul de „personalitate politica” compus din 22 de intrebari de actualitate si la sfarsit vezi care candidati la Presedintie au raspuns la fel ca tine, dar si cu cine nu te potrivesti deloc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s