Home

Toată suflarea – politicieni, şahişti, pieţari, coafeze, machitori… – aşteaptă ziua de marţi, 13, să vadă, pică au ba miniguvernu? Sînt de ajuns voturile pedeleilor, plus trădătorii proaspăt cumpăraţi (ăia din PNL ), plus ce-or mai achiziţiona de pe piaţă pînă atunci, plus trădătorii ascunşi între nemulţumiţii pesediştilor (oamenii lui Mazăre?)  ca să nu treacă moţiunea? Probabil că nu.

Liberalii rămaşi în jurul lui Crin, care simt miros de sînge, de mînă cu udemeriştii, care s-au răzgîndit brusc şi ciudat, după ce o vreme ziceau că nu şi nu, dar şi Geoană cu ai lui, setoşi de-o răzbunare, adică „lotul 322”, vor da de pămînt cu bocii. Important e ce va urma. Cozmin Guşă arunca ieri o bombă interesantă. Omul lui Geoană mai calcă pe arătură, dar acum mai că l-aş crede. Ca unul mai umblat în ultima vreme prin secuime, ştiu ce dragoste mare e între udemerişti şi pedelişti.

Bref, Guşă zice că, după ce trece moţiunea, Băsescu îl va pune iar pe Boc să facă guvernul. Unul în care va intra şi UDMR! Cică ar fi fost niscaiva negocieri şi ar fi bătut deja ăştia palma!  Cu trădătorii de care vorbeam,  şi cu ce s-o mai găsi prin debaralele lui Băselu ( ălea pline de dosare), Boc 3 are şanse să treacă!  Ce ziceţi?  Gogonată mi se pare însă ştirea că ar urma să vină Videanu la apărare şi Ridzi la învăţămînt!! Dar, la cîte bizarerii îi trec prin cap Bezmeticului în ultima vreme, mai ştii?

Anunțuri

Un gând despre „O moţiune otrăvită

  1. Adevărul că în cazul în care nu trece moţiunea, sunt şanse mari să se restaureze o Epocă de Aur maritimă. Dacă da, atunci şansele sunt mai mici… Rămâne de văzut marţi ce se întâmplă…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s