Home

Un zvon  îmi ajunge la ureche, via Sfîntu Gheorghe: cică joi  va descinde în secuime însuşi Vasile Blaga, contestatul ministru interimar la interne, pentru a-l instala pe noul prefect al judeţului Covasna. Care va fi …pedelistul braşovean Ivan Cismaru!  Chestie care n-ar trebui să ne mire prea tare, de ceva vreme se vorbeşte insistent prin tîrg, mă refer la  Saint George City, că George Scripcaru şi-ar folosi relaţiile, politice, dar mai ales de afaceri, cu liderii UDMR, pentru a intra cu oamenii săi în zonă. Se vorbeşte că Scripcaru n-ar fi străin, ca să dau un exemplu, de numirea lui Dan Manolăchescu la şefia PDL Sfîntu Gheorghe. Pe de altă parte, Blaga e primit regeşte în zonă, prietenii ştiu de ce.

În ce-l priveşte pe Cismaru, acesta chiar rămăsese fără job politic, după ce-a ratat intrarea în Parlament ( a ieşit pe locul 1 în colegiul din Braşov unde a candidat pentru Camera Deputaţilor, dar s-a ales pesedistul C. Niţă, de pe locul 2!). Din martie, fostul senator ( în legislatura 2004-2008) ocupă o amărîtă de funcţie în prefectura braşoveană, adică, e un fel de consilier al prefectului Gonţea.

În fine, dacă zvonul se va confirma, lui Cismaru nu-i va fi prea greu să facă naveta, avînd în vedere că are, conform declaraţiei sale de avere, o casă ( în valoare de 300.000 lei noi) în Hărman. Iar din Hărman, face o jumătate de oră cu unul din Fordurile sale Fiesta pînă la Sfîntu, şi tot atîta pînă la Braşov, ca să-şi ţină cursurile de la Universitatea Transilvania. Sau, după caz, să primească niscaiva sarcini de la Scripcaru.

Reclame

2 gânduri despre „Cismaru, „guvernatorul” Covasnei?

  1. Ofensiva pedelista in maghiarime e foarte reala. O situatie similara este si la Tarlungeni, Purcareni. Unde primarul aparent UDMR, dar in realitate trecut la PDL, a sfatuit oamenii sa voteze cu democrat-liberalii la prezidentiale. Si fostul subprefect Sakal a fost atras la PDL cu functie oferita la Bucuresti. Iar cum Kiss si Sakal sunt rude nu e de mirare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s