Home

Mă tot gîndesc, oare ce-o simţi domnul Cocoş despre isprăvile „găinuşei” sale? Numai să auzi/citeşti bîrfele suculente despre cea care nu-ţi poartă numele, dar îţi e soaţă cu acte, şi ar fi destul să te sui pe uluci, s-o iei pe „ulei”. Poate că discretului domn Cocoş nu-i pasă. Poate că profită în tăcere de notorietatea şi de relaţiile suspuse ale şturlubaticei sale jumătăţi. Poate că totul nu e decît un aranjament, un compromis. Un paravan convenabil. Habar n-am ce simte Cocoşul şi, la urma-urmei, de ce mi-ar păsa?

Văd însă cu oroare că ţaţa Nuţi nu pierde nici o ocazie să iasă la sfadă şi să-şi ridice poalele-n cap. Văd că dintre vuitoanele sale sare glodul de pe uliţele Pleşcoiului. Şi mai văd că PDL a devenit, conşiincios şi disciplinat, badigardul duduii. Nuţi Udrea se transformă, încet dar sigur, în colivăreasa propriului partid. Fiat Nutzi, pereat mundi!

Anunțuri

Un gând despre „Colivăreasa

  1. Nu e tirziu sa speri, ca putem intoarce istoria in favoarea noastra ! ORICE ROMAN POATE FI SI CAMPION SI POATE AJUNGE MAI SUS DE LOCUL II !

    princeradu.wordpress.com

    Vino la vot, participa in campania electorala !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s