Home

„P.S. Vicenţiu i-a mulţumit ministrului Dezvoltării, Vasile Blaga, pentru programul de reabilitare termică a clădirilor” ( agenţiile de presă, duminică ). Epocalul eveniment s-a săvîrşit cu ocaziunea întronizarii prea numitului mai sus în funcţia de  staroste al episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor. Eu cred, Doamne iartă-mă, că întronizatul a gafat ca un ucenic de călugăr ( dacă există aşa ceva). Dacă voia să strecoare o limbă în augustele urechi din partidul celui care a şi ţinut un spici în altarul catedralei, PS-ul ar fi  trebuit musai să mulţumească, după cum urmează : premierului Boc, pentru că există; ministrului Udrea, pentru sloganul „The land of choice” ; ministrului Pogea, pentru impozitul forfetar; ministrului Ridzi, pentru fabuloasa ei scenă; ministrului Paleologu, pentru că s-a certat vitejeşte cu nu ştiu ce viceprimar, chiar lîngă blocălăul care ardea la doi paşi de Biserica armenească; şamd. Apoi, nu avea voie să uite proaspăt întronizatul de aia mică, pe care trebuia s-o felicite pentru primirea  în grupul popularilor europeni. Şi, ca o cireaşă pe colivă ( sau  tort?), era o-bli-ga-to-ri-u  să-i  să-i pupe dreapta celuilalt ocupant de tron, şi să-i facă o urare de viaţă lungă, întru fericirea şi bunăstarea  preoţilor şi enoriaşilor. Prea întronizatule, ai zbîrcit-o!

Reclame

5 gânduri despre „Gafa întronizatului

  1. Tie iti arde de intronizare dupa ce ai bagat „gazeta” in gard? Adevarat,nu singur…

  2. Amice, mă confunzi. Eu sînt ăla cu pixul, nu ăla cu banii. Şi, pentru că intuiesc reacţia ta, ia gîndeşte-te: te-ai duce la croitor cu o pînză de sac, să-i ceri să-ţi facă un costum Armani?

  3. Băi labagiule, tu crezi că ai ceva în pix? Ai frecat-o la Gazeta şi acum scrii la căcatu ăla al lui Cancerescu.

  4. In privinta manamgeriatului la Gazeta…iti dau dreptate. Dar „omul”era des plecat out,de ce atunci n-ai schimbat ziarul sa arate cum trebuie?Erai doar redactor sef,ce dreaq vorbim…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s