Home

Ca într-un nou episod din serialul „Şi bogaţii plîng”, lumea fotbalului aşteaptă cu sufletul la gură decizia TAS – Tribunalul de Arbitraj Sportiv, în cazul Mutu. Căruia ticăloşii de la Chelsea îi cer daune de 14 milioane de lire sterline (vreo 17 milioane de euroi) pentru că a fost dibuit niţel drogat. Şi iar au început să circule iniţiative umanitare, amorsate mai an de alde Borcea, cum că să punem noi mînă de la mînă şi să-i plătim băiatului amenda, în cazul în care nemilosul TAS o confirmă.

Acu’, înţelegem şi noi că Adi al nostru are familie grea, copii mici, nevastă cu pretenţii etc. şi că nu cîştigă decît vreo 2 milioane de euro pe an (gurile spurcate spun că ia mai mult, că-i dă clubul şi parandărăt, numai să nu plece la bogaţii fotbalului). Se mai aude că omul şi-a cam făcut praf (scuzaţi) averea, că avea la un moment dat 8 – 10 milioane băgate-n imobiliare şi alte alea. Şi că ar avea datorii babane şi la clubul pe care l-a deschis în Bucureşti. Vorba lui Sorescu (Marin): „Mutu de la manutanţă/ n-are-un sfanţ dar are-o sfanţă”.

Ei, ce facem? Strîngem sfanţ lîngă sfanţ să-l scoatem pe internaţional din faliment? Sau să-i lăsăm pe italieni s-o facă, pentru că acolo-şi plăteşte Mutu dările? Nu de alta dar, dacă mergem mai departe cu avîntul ăsta paşoptist, azi-mîine o să strîngem bănuţi ca să-şi repare Chivu umărul, sau să-şi cumpere Bănel o limuzină ca lumea, că doar n-o să-l trimitem la programul Rabla, să-şi schimbe, ca un milog, merţanul cu un Maseratti.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s