Home

La Galaţi, nişte muncitori sînt puşi să sape la temelia unui bloc în construcţie. Blocul, săracul, se prăbuşeşte.

La Bucureşti, preşedintele Traian Băsescu îl sună pe patriarhul Daniel şi-i comunică, total neprotocolar, că intenţionează să-l invite pe Papă în România.

Patriarhul îi răspunde printr-un comunicat că nu se procedează aşa, că Biserica Ortodoxă Română trebuie să se implice direct în negocieri ş.a. Băsescu, indiferent, se duce la Papă, şi-i face invitaţia!

Dialog televizat între doi şefi ai minunatului fotbal românesc. Mitică Dragomir, şeful Ligii: „Ai adus curve pentru şefii din Federaţie. Eşti un peşte!”. Florin Prunea, director în FRF: „Eşti un miliţian bătrîn şi agramat. La balamuc, impotentule!”. Ei, cum sînt şefii, aşa-i şi fotbalul.

De unde scandalul? Păi, Prunea nu l-a lăsat pe Mitică să urce în avion cu naţionala. Sîmbătă, anonimii din Lituania i-au „descălţat” pe mult mai titraţii şi mai bine plătiţii fotbaliatori români.

Alde Contra (ce caută ăsta la naţională?), Rădoi (mult prea gonflat), Tamaş (penibil) şi Marius Nicolae (anonim) n-au făcut decît să arate pe unde sîntem cu acest sport. La „şi alţii”. „Scenariştii spun că jucătorii au vrut să-l piardă pe antrenorul Piţurcă, „montaţi” de „naşul” Sandu.

Nu cred. Dac-ar veni, să zicem, un antrenor străin, care să nu fie mînjit în afaceri cu fraţii Becali, mulţi dintre ei n-ar mai pupa nici lotul lărgit. Aşa că, trăiască nea Piţi!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s