Home

Uneori, graniţa dintre tupeu şi prostie este extrem de subţire. Sînt momente cînd e greu să-ţi dai seama dacă cel care şochează, într-un fel sau altul, opinia publică, are o doză maximă de tupeu, e un nesimţit sau, pur şi simplu, n-are toţi boii acasă. Ascultaţi aici:

Cioacă vrea să divorţeze de Elodia. Motivul e, zice, poliţistul, că dumneai a părăsit cam de multişor domiciliul conjugal şi l-a neglijat şi pe ăla micu. Plus că i-a şi pus coarne poliţistului.

Tupeu? Cinism? Nesimţire?

„Patriarhul roşu s-a albit de frică”. Titlu din oranjuriul băsescian „Evenimentul Zilei”. Cică de-aia nu mai vrea să candideze la parlament Iliescu, pentru că i-ar fi frică de votul uninominal.

Ideea a fost lansată de cîţiva pedelei şi preluată repede de lingăii de serviciu ai preşedintelui, din presă, dar nu numai. Asta mi se pare prostia supremă a sezonului. Indiferent cît de mult îţi displace „tătucul”, e o tîmpenie cît casa să susţii că i-ar fi teamă de votul direct, după ce a fost ales de două ori (uninominal) la Cotroceni.

Cred că moşul ar fi votat majoritar, fără probleme, în vreo 80 la sută din colegiile patriei.

Arhitectul şef al Capitalei, unul Bold, despre care presa susţine că e, de 12 ani, în spatele mai tuturor ţepelor arhitectonice care-au mutilat Bucureştiul, şi care s-a îmbogăţit fără măsură din slujba asta de bugetar, zice că nu vrea să plece din post pînă nu s-o găsi unul mai breaz ca el.

Cît e tupeu, cît e prostie, cît e nesimţire?

Acum vreo doi ani, parchetele (DIICOT şi DNA) au pus la cale un dosar teribil, care a făcut vîlvă, cît cuprinde. Doi miniştri şi alţi oficiali au fost acuzaţi, cu probe subţiri sau inventate, de trădare, spionaj şi corupţie. După vreo 800 de zile de tapaj mediatic, DNA vine, senin, şi zice că e NUP, că nu sînt probe de corupţie. Nu cred că va trece mult pînă va recunoaşte şi DIICOT că n-are probe pentru spionaj şi trădare.

Tupeu? Prostie? Nesimţire? Cinism? Sau toate grămadă?

Culmea-culmilor e că, aşa cum se aude, Comisia Europeană va lăuda deşănţat acelaşi DNA impotent, care n-a făcut (încep să am certitudinea) decît să execute orbeşte ordinul jupînului, pentru a-i hărţui pe adversarii săi politici.

Reclame

2 gânduri despre „Tupeu? Prostie? Nesimţire?

  1. Oameni si soareci (de Alina Mungiu-Pippidi)

    Se spune ca Petru cel Mare a suferit pana in ultima clipa de obsesia ca nu a reusit sa faca din Rusia o tara occidentala si ca reformele planuite nu au dat roadele asteptate. „Nu avem oameni!”, ar fi spus marele reformator pe patul de moarte, in chip de explicatie suprema. M-am gandit adesea ca asta e ce avem in comun cu Rusia, o tara mult mai mare decat noi, si anume faptul ca in istoria noastra au fost reforme multe si oameni putini.

    http://www.romanialibera.ro/a130846/oameni-si-soareci.html

  2. Tupeu fara limite au cele doua SEMIANALFABETE care vor sa ajunga in parlamentul tarii .Au acelas prenume ELENA !!!.Tupeu au parlamentarii care vor sa fie alaturi de ei :sotiile,sotii,fiicele,nasii,finii,varii,cumnatii, etc…..Avea mare dreptate BUNICUTA despre relatiile de cumetrie !!!! Despre Iliescu ,cred ca oriunde va candida va iesi parlamentar ,spre OFTICA lui BASE !!!!!(nu sant PSD ist) Te apuca SCARBA cand vezi PDL ul ca tine cu dintii de MORAR (DNA) .Te apuca SCARBA cand il vezi pe NASTASE cum tine cu dintii de scaunul de perlamentar .Te apuca SCARBA cand vezi pe cine propune PDL ul in parlament ( MONA MUSCA ) CE NESIMTIRE !!!!!!!!!!!!Basescu ataca mereu ,cand are ocazia RUSIA .CE PROSTIE !!!!!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s