Home

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, instanţa supremă în stat, i-a mai acordat o imunitate lui Traian Băsescu. Să reamintim că ICCJ a anulat avertismentul pe care i l-a dat preşedintelui Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării, pentru faza cu „ţiganca împuţită” din urmă cu un an.

De-acum, şeful de la Cotroceni poate răsufla uşurat: e deasupra tuturor. Ca Regele Soare. Sau ca faraonii. E liber să înjure, să facă pe oricine, oricum, să spună ce-i trece prin cap.

Poate să-i zică oricărei dudui care-l enervează „ţigancă împuţită”, poate să-i zică oricărui gazetar care-l pisează cu întrebări incomode „găozar”, iar dacă vrea, poate să ude şi canapeaua.

Şeful cel mare de la Cotroceni e unicat. Ba nu, la fel e şi manelistul Adi de la Vîlcea, pe care T. B. l-a invocat la „trebonal” drept precedent. Ceva tot n-am înţeles. E clar că eu nu pot să zic ce zice „popa” (preşedintele), că nu sînt imun, ce naiba.

Aşadar, „ţigancă” e naşpa. Dar „roamă nespălată” pot să zic?

P.S. Deja se văd semne că s-a dat liber la zoaie, odată cu precedentul descris mai sus. Vanghelie drăcuie în direct, de mama focului, iar Becali (Gigi) le propune procurorilor care-l anchetează să sugă (pardon) vibratoare. Hai că e bine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s