Home

Supărat e, Doamne, supărat, Traian Băsescu. Bărbatul – cap de familie şi-a ieşit din minţi. Răii presei, bărbaţii – analişti, au sărit în capul duducii sale de suflet.

Şi ce dacă aia mică e agramată şi cam bîlbîită. Şi ce dacă e cam prostuţă, frumuşica lu’ tata.

Şi ce dacă se pricepe la politică tot atît cît mă pricep eu la genţi Louis Vuitton. S-o lase în pace, răii, că e la început de drum în politică (Băse dixit)!

Aici fac o paranteză şi zic, da’ Chiuariu, care e tot cam pe-acolo la vîrstă, n-a fost făcut de acelaşi tătel grijuliu „tînăr mafiot obraznic”? Da’ reportera aia gratulată de Băse cu „ţigancă împuţită” nu e tot tînără, ca şi fătuca lui? Dar hai să trecem peste chestia cu duduia. E treaba lui tătelu Băselu dacă vrea musai să se facă de rîsul populaţiei.

Pe mine m-a îngrozit însă atacul fără precedent al preşedintelui împotriva presei. Treaba cu „ziariştii tonomat”, umpluţi cu euroi ca să-l atace pe el, arhanghelul dreptăţii şi al moralei, plus sistemul, desigur, e de-a dreptul greţoasă. În cazul ăsta cred că T.B. şi-a tras singur şuturi în pardon.

Chiar dacă există (am auzit şi eu nişte chestii) ziarişti plătiţi pe sub masă pentru a face jocurile murdare ale unora, atacul ăsta împrăştiat şi murdar împotriva breslei gazetarilor mi se pare aproape sinucigaş. Abia acum încep şi eu să cred ce se zvoneşte, că T.B. ar pierde zdravăn procente în sondaje.

Dacă nu cumva e în cădere liberă. Şi că din acest motiv vrea cu disperare să facă zarvă, doar-doar s-o menţine în atenţia opiniei publice. Treaba e că lumea s-a cam săturat de scandaluri. Şi, nu e exclus, de scandalagiul şef al naţiei.

N.A. Un consilier prezidenţial, unul din tagma celor care nu ştiu de nuanţe (albul e alb, Băselu e bun ş.a.m.d.) perorează pe la o televiziune că pe CNN nu vezi astfel de critici la Bush. Păi nu vezi, consilieru lui peşte, că CNN e o televiziune „de casă” în SUA!

Dar vezi critici, rele de tot, parodii şi miştouri cît cuprinde pe CBS, NBC etc. Şi nici n-o să-l vezi vreodată pe Bush făcînd declaraţii împotriva presei. Nu pentru că ar fi mai deştept. Chiar nu e. Dar ştie bine că dacă ar face o asemenea eroare grosolană ar fi pierdut.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s